Estetică Dentara

Prin estetica dentară se corectează defectele mai mici sau mai mari ale dinţilor pacienţilor. Acestea pot variade la mici crăpături în dinte sau decolorări superficiale ori profunde, ajungând chiar până la dimensiunea sau forma dinţilor.

Procedura care este folosită în obţinerea esteticii dentare este sigură şi lipsită de durere. Mai mult, rezultatele încep să se vadă chiar de la prima sesiune.

Albire dentară:

În ultimii ani procedura de albire a dinţilor a devenit foarte dorită de pacienţi. Prin această procedură se reduce saturaţia culorii naturale a dinţilor cu câteva nuanţe şi aceştia devin mai albi şi strălucitori.

Această procedură de obicei are rezultate după prima sesiune. Mai întâi se aplică un gel de înălbire pe un aparat care se adaptează danturii dumneavoastră. Apoi acesta este activat de energia unei anumite surse de lumină.

Faţete dentare:

În anumite cazuri specifice se poate apela şi la aplicarea de faţete dentare. Aceastea pot rezolva probleme precum strungăreţe sau decolorări profunde ale dinţilor. De asemenea, ele îţi pot reface zâmbetul pentru a obţine o faţă armonioasă.

Acest tratament constă în aplicarea de faţete dentare pe suprafaţa dinţilor folosindu-se un adeziv special. Dinţii tăi vor deveni albi şi imaculaţi. De obicei faţetele se realizează din porţelan, dar în funcţie de cerinţe se pot folosi şi alte materiale.

În timpul consultaţiei iniţiale se va face o evaluare a danturii şi veţi primi cele mai optime recomandări de tratament care să se potrivească situaţiei fiecărui pacient în parte.