Cum să îţi păstrezi dinții sănătoși şi zâmbetul frumos

dinţiSă-ți păstrezi zâmbetul sănătos este mai ușor decât crezi. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva motive pentru care este atât de importantă îngrijirea dentară și sfaturi despre cum să vă păstrați zâmbetul cât mai frumos şi sănătos.

De ce o îngrijire dentară bună este o necesitate

Deoarece zâmbetul tău nu va rămâne unul sănătos de la sine, trebuie să practici în fiecare zi o bună igienă orală. Acest lucru oferă multe beneficii personale care pot dura pe tot parcursul vieții. Pentru a înțelege avantajele îngrijirii zâmbetului tău am realizat o listă cu motive care să te ajute şi să te motiveze să acorzi o mai mare atenţie danturii tale şi igienei orale:

  • Vei avea parte de o protecție împotriva cariilor;
  • Vei preveni bolile gingivale;
  • Vei avea dinți mai albi şi mai frumoşi;
  • Dinții vor avea o durată de viaţă mai lungă;
  • Respirație bună şi plăcută;
  • Sănătate generală bună;
  • Vizitele pe care le faci la medicul stomatolog sunt mai uşoare;
  • Economii financiare pentru că vei evita procedurile stomatologice costisitoare;

 

În cele ce urmează vă vom prezenta 4 secrete pentru a avea un zâmbet mai frumos şi dinți sănătoși

Dacă eşti de părere că îngrijirea zâmbetului tău necesită mult timp, vei fi fericit să afli că îngrijirea dentară se reduce la patru pași simpli:

Periajul zilnic – Periajul de două ori pe zi și folosirea aței dentare o dată pe zi pot curăța alimentele și placa bacteriană care se acumulează pe dinți. Dacă nu faceţi asta, în timp, acest lucru vă poate deteriora dinții, gingiile și oasele. Adresați-vă medicului stomatolog să vă arate cele mai bune tehnici de periaj și cum să folosiţi corect aţa dentară.

Elimină sau redu consumul de zahăr – Stomatologii nu pot sublinia suficient de mult cât de important este să se evite alimentele și băuturile dulci, deoarece zaharurile lor tind să se agațe de dinți și să ducă la formarea plăcii.

Curățați-vă limba – Utilizarea unui agent de curățare a limbii poate îndepărta resturile în exces din gură. Dacă nu sunt îndepărtate, aceste resturi se pot răspândi și se pot agăța de dinții tăi. Pur și simplu plimbaţi prin gură de câteva ori apa de gură pentru a șterge resturile de mâncare. Medicii stomatologi recomandă tuturor să folosească produse de curățare a limbii, dar mai ales persoanelor a căror limbă are un strat alb, ceea ce poate fi un semn al excesului de reziduuri în gură.

Mergeți în mod regulat la o clinică de stomatologie – Deși periajul și folosirea aței dentare la domiciliu sunt o necesitate, este, de asemenea, esențial să mergeți la clinica dumneavoastră de stomatologie pentru controale periodice și curățări profesionale. Acest lucru este recomandat să fie efectuat de cel puțin două ori pe an.

Sursa: dentalone-md.com

Promoţie! Profită acum!

5% reducere!


Persoanele care vin la consult sau tratament de pe acest site vor beneficia de o reducere de 5%.

Programări la numerele de telefon:

Mobil: 0767 273 749
Fix: 0350 881 875

This will close in 60 seconds